Nieuws | 27-09-2015

CBL zoekt stucadoors en tegelzetters: aan diversiteit geen gebrek

Deze week hebben we 3 nieuwe referenties toegevoegd aan onze website. Alledrie prachtige projecten in Amsterdam, maar dat is dan gelijk de enige overeenkomst.

In opdracht van Bébouw Midreth uit Mijdrecht verzorgden we de complete afbouw van 38 appartementen aan de 2e Oosterparkstraat. Van binnen- en buitentegelwerk op vloer en wand tot buitengevelsystemen in blokverband en stucwerk inclusief ruim 2.000 meter platte plinten aan de plafonds. 

Aan de Mauritskade werken we tot zeker november aan het Generator Hotel, een mooie opdracht voor Pleijsier Bouw uit Genemuiden. Hier verzorgen we naast het stucwerk ook de zoutsanering van het souterrain (ca. 1.000 m2).

Een planmatige en logistieke uitdaging was het project voor Bouwcombinatie Boele & Van Eesteren (Rijswijk) / Kondor Wessels Amsterdam. Voor hen verzorgden we tegel- en stucwerk in de poortvrije passage West IJ-hal en de aansluiting middentunnel Centraal Station. 

Verschillende markten, opdrachtgevers, disciplines, valkuilen en uitdagingen. Aan diversiteit in ieder geval geen gebrek bij CBL Afbouw. Lijkt het je leuk om bij zo’n dynamisch afbouwbedrijf te werken? Dat kan; CBL Afbouw is op zoek naar zowel ervaren als leerling tegelzetters én stucadoors. Ben je in het bezit van een rijbewijs, heb je een positieve instelling, doe je iets ‘liever goed dan gank’ en stroop je graag de mouwen op? Stuur je reactie dan per email naar info@cblafbouw.nl. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact met ons op. Telefoon: 0299-672650.