Tegelwerk

Tegelzetten zit in ons DNA. CBL Afbouw is er groot mee geworden en we beoefenen het vak na bijna 25 jaar nog steeds met liefde. Ervaring is dan ook onze kracht. Dagelijks werken onze doorgewinterde tegelzetters aan bijzondere opdrachten zoals restauratiewerk of complexe tegelvloeren. Maar ook ‘rechttoe-rechtaan’ tegelwerk voeren onze mensen met zorg uit. 

Bij CBL Afbouw schakelen we snel, zijn we flexibel en streven we naar perfectie. Als het even kan, trekken we profijt uit moderne methodieken zoals LEAN maar alleen als dat meerwaarde biedt voor de kwaliteit van ons werk. Bij ons draait het namelijk niet per se om vernieuwing, maar vooral om vakmanschap en precisie – zowel op kantoor als in het werkveld.

Stucwerk

Met bijna 25 jaar ervaring is CBL Afbouw allround in stucwerk. Van kilometers standaard sauswerk en pleisterwerk tot cementgebonden stucwerk en ander specialistisch vakmanschap; allen worden met zorg opgeleverd door onze immer betrokken stukadoors.

CBL Afbouw werkt voornamelijk voor grote aannemers. Deadlines en kwaliteitseisen zijn heilig. Met een scherp oog voor detail houden we onze zaakjes zowel binnen als buiten straks op orde en zorgen we ervoor dat alles klopt, tot in de puntjes. Dat betekent ook: voldoende mankracht met de juiste capaciteiten.

Kopersbegeleiding

CBL Afbouw is gespecialiseerd in kopersbegeleiding en onderscheidt zich door volledige ontzorging van aannemer, showroom en koper. Dat doen we met een onorthodoxe aanpak, waarbij we de rol van de showroom minimaliseren, uw kopers veel intensiever begeleiden dan u gewend bent én volledige verantwoording nemen voor de coördinatie en uitvoering van het gehele afbouwproces.

Meer dan stuc- en tegelwerk.

Naast tegelwerk en stucwerk levert CBL Afbouw ook sauswerk, schilderwerk, behangwerk, scanwerk, systeemwanden, vloerafwerking (o.a. kunststof vloeren en cementdekvloeren) en meer. Deze specialismen bieden we alleen aan in samenwerking met externe professionals die hun vak verstaan. Schoenmaker, blijf bij je leest.