Liever goed dan snel

Als je geen tijd hebt om het goed te doen, waar haal je dan de tijd vandaan om het opnieuw te doen? Dat klinkt logisch maar is in ‘de bouw’ zeker niet vanzelfsprekend.

Afbouwen met CBL is afbouwen met perfectie. Ervaring, flexibiliteit en veelzijdigheid monden uit in tegelwerk en stucwerk van de allerbeste kwaliteit. Daarin doen we geen concessies. Niet in materiaalkeuze en niet in afwerking. Een foutje kan gebeuren, maar CBL Afbouw streeft altijd naar een onberispelijk resultaat. ‘Af’ tot in de details. Dat is ‘the finishing touch’ van CBL Afbouw.

Handwerk is mensenwerk.

In het team van CBL Afbouw vindt u nog ervaren rotten, die ambachtelijk handwerk met liefde uitvoeren. Maar ook ambitieuze talenten, die nieuwsgierig zijn naar nieuwe innovaties die de toekomst van de bouw voorgoed gaan veranderen. Een gezonde mix dus, van waardevolle kennis uit het verleden én de ambitie om diensten en processen in de toekomst te verbeteren.

CBL Afbouw is niet voor niets een Erkend Leerbedrijf. Waar ervaren mensen werken, kunnen jonge mensen wat leren. En waar mensen leren, worden resultaten verbeterd.

Binnenste buiten.

CBL Afbouw biedt tegelwerk en stucwerk op het hoogste niveau. Maar de kwaliteit van onze diensten ziet u niet alleen terug in de vierkante meters...

Voorbereiding, uitvoering én nazorg zijn bij CBL Afbouw alledrie even belangrijk. Daarom staat onze organisatie ‘binnen’ net zo goed als ‘buiten’. Met als gemene deler een eigentijdse, transparante en klantgedreven aanpak.

Voldoende handjes.

Naast onze eigen tegelzetters en stukadoors, werkt CBL Afbouw ook nauw samen met een vaste groep van zelfstandige professionals. Deze zzp’ers rekenen al jaren op ons en vice versa. Daarom beschikt CBL Afbouw over voldoende ‘handjes’ als het er op aan komt. Bijvoorbeeld bij grootschalige utilitaire nieuwbouw of bij moeilijk te plannen renovatieprojecten. Zo sluit onze dienstverlening naadloos aan bij de aannemerseisen van vandaag.

CBL Afbouw, uw flexibele partner in afbouw.

No nonsense. Geen onzin.

In de Hollandse bouw vliegen de ‘Engelse’ afkortingen u tegenwoordig om de oren. We sluiten onze ogen uiteraard niet voor deze nieuwe ontwikkelingen, integendeel zelfs. CBL Afbouw kan op een volwassen manier instappen in BREEAM-projecten, is co-maker van meerdere aannemers en doet als bouwteampartner regelmatig mee aan LEAN-sessies, ook projectoverstijgend.

Maar realiteitszin voert de boventoon. Logisch denken leidt tot functioneel handelen. No nonsense dus. Of beter gezegd: geen onzin.

Logootjes.

CBL Afbouw verzamelt geen logootjes onderop het briefpapier. We bemachtigen niet een kwaliteitscertificaat om het te kunnen melden op Linkedin. Een certificering of lidmaatschap dient in onze ogen iets toe te voegen. Bijvoorbeeld aan de kwaliteit van afgeleverd stucwerk en tegelwerk. Of aan de veiligheid van onze en andere mensen op en rond de bouwplaats.

CBL Afbouw is VCA gecertificeerd, beschikt over een KOMO-Afbouw kwaliteitsverklaring en is lid van Bovatin.