Kopersbegeleiding

CBL Afbouw is gespecialiseerd in kopersbegeleiding en onderscheidt zich hierin door volledige ontzorging van aannemer, showroom en koper. Dat doen we met een onorthodoxe aanpak, waarbij we de rol van de showroom minimaliseren, uw kopers veel intensiever begeleiden dan u gewend bent én volledige verantwoording nemen voor de coördinatie en uitvoering van het gehele afbouwproces.

In zowel de voorbereiding als in de uitvoering nemen we uw koper bij de hand.

  • we helpen ze bij het uitzoeken van de tegels
  • geven pro-actief deskundig advies, over bijvoorbeeld de verwerking van de tegels
  • maken calculaties/offertes, inclusief levering én montage van tegels
  • zorgen voor een ‘just in time’ levering op de bouwplaats
  • we verwerken de tegels in de badkamers die we zélf hebben gecalculeerd én vaak zelf hebben voorzien van stucwerk.

De volledige controle en verantwoordelijkheid ligt dus in handen van één partij. Gevolg: minder communicatie, minder fouten, een vloeiende werkstroom, nazorg zonder ‘ja maar’. Het resultaat: maximaal gemak voor u als aannemer én tevreden eindgebruikers. Kortom, tel uit uw winst.

Showrooms
Het enige wat de showroom dus hoeft te doen, is de kopers een tegeltje laten kiezen. Het is even wennen voor ze, maar uiteindelijk zweren ook zij bij onze methodiek. Of het er nou één in de buurt van uw kopers is of een showroom waarmee u een relatie onderhoudt. CBL Afbouw zorgt er namelijk voor dat ze minder hoeven te doen én nauwelijks risico lopen. Bovendien helpen we ze hun processen te verbeteren en doorlooptijden drastisch te verkorten.